GRIESMEEL, WATER EN VEEL AANDACHT VOOR DETAIL!
Twee vrienden, de wens om een afgewerkt product aan te bieden, onderzoek en opleiding, griesmeel van harde tarwe, water en veel aandacht voor detail… Dit
Vos pâtes belges portent désormais un nom… Belpasta !
JE NIEUWE HALF VOLKOREN BELGISCHE PASTA!
HET TALENT VAN TWEE LANDBOUWERS DIE U KWALITEITSVOLLE LOKALE PASTA AANBIEDEN, GEMAAKT ONDER HET TEKEN VAN VRIENDSCHAP,
HET BESTE INGREDIËNT VOOR EEN PERFECTE SMAAK!
Belpasta is vooral een verhaal van vriendschap, het verhaal van Jean-Louis en François. Vrienden van op de schoolbanken en gedreven door dezelfde passie: “de liefde voor het land”. De ene teelt in Vlaanderen, de andere is landbouwer in Wallonië.
Belpasta is ontstaan als een wat gek idee, maar werd al snel een concreet project: dat van de krachten te bundelen om je bord te vullen met lokale kwaliteitsproducten. Vandaag nog meer dan gisteren is het beheersen van de hele productieketen een groot pluspunt, zowel voor de toekomst van onze landbouw en ons milieu als voor de gezondheid van de consument.
Belpasta is het talent van twee landbouwers die kwaliteitsvolle lokale pasta aanbieden met uitzonderlijke grondstoffen.
Twee vrienden, de wens om een afgewerkt product aan te bieden, onderzoek en opleiding, griesmeel van harde tarwe, water en veel aandacht voor detail… Dit
Beïnvloedt de vorm van de pasta de smaak? Welke saus kiezen op basis van de vorm? Pastavorm en smaak De vorm van de pasta beïnvloedt
© 2022 Belpasta // Website designed by Arkam.be / Cookiebeleid (EU)